Scroll Top

Summer Deep Dive

Deze zomer werken aan jouw ontwikkeling?

Dat kan!

De zomer is namelijk een ideaal moment om eens stil te staan bij je ontwikkeling.

Te reflecteren, je koers bij te stellen, plannen te maken voor na de zomer of een andere coachvraag eens goed onder de loupe te nemen.

Voor klanten zoals jij heb ik nu een nieuw aanbod.

Summer Deep dive

In deze deep dive gaan we een dagdeel de diepte in rondom jouw coachvraag. Kort en krachtig met direct resultaat.

De tijd te nemen voor vragen als:

  • Word ik nog wel blij van mijn huidige takenpakket in deze functie?
  • Mijn nieuwe carrièrestap maakt mij soms weer wat onzeker. Kan ik het allemaal wel?
  • Waar ben ik nou echt goed in? Wat kan ik nou eigenlijk?
  • Ik moet mensen aanspreken die hun afspraken niet nakomen. Hoe communiceer ik overtuigend?
  • Ik merk dat ik geregeld moe ben en wil daarin veranderen. Maar waar moet ik beginnen?
  • Ik vind de combinatie van ouder en leidinggevende zijn lastig.Doe ik het wel goed genoeg?

 

Wat krijg je?

In een intensieve sessie van 3 uur gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Dit is inbegrepen:

  • Een talententest inclusief analyse, waardoor je precies weet wat je sterke eigenschappen zijn en hoe je die het beste kan toepassen t.w.v. € 350,-
  • Een voorbereidende analyse formulier over jouw ontwikkeling zodat je beter weet waar je naar toe wilt en wat je tegenhoudt t.w.v. € 15,-
  • De intensieve coachingsessie van 3 uur t.w.v. € 525,-, waar jij  inzicht krijgt in jezelf, je talenten en gaan we aan de slag met datgene wat je momenteel belemmert (je saboteurs) zodat jij na deze deep dive weet hoe je je potentieel meer kan gaan benutten!
  • Een online coaching na drie weken, waarin we terugblikken en doorpakken op jouw vraagstuk met concrete acties waar je directie aan de slag kan t.w.v. € 75,-

Wil je graag eerst een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met mij op. Ik help je graag als coach!

Bel of mail mij

Investering Summer Deep Dive

Het bedrag is inclusief toegang tot een talententest , een deep dive van 3 uur en na drie weken nog een online coachcall.

Particulier traject            € 650,- inclusief btw

P.S.

En het leuke is dit bedrag wordt van de totaalprijs afgetrokken als je besluit om na de zomer nog 6 maanden lang mee te gaan doen met het 6 maanden programma Master Yourself.  Dan krijg je dus 650 euro korting.

Moniek, 30 jaar.
Berlinde heeft snel door wat voor een vlees ze in de kuip heeft en luistert/leest tussen de regels door. Ondanks dat ik het een behoorlijk intensief traject vond, is het wel fijn dat er snel flinke stappen gemaakt worden. 
Robbert, 34 jaar
Door de begeleiding heb ik geleerd de regie van mijn leven weer in eigen hand te nemen. Dit traject heeft mijn ogen geopend en mijn horizon en denken verbreed, doordat ik op een andere manier ben gaan denken en kijken. Vooral hoe ik keek naar mijn eigen zelfbeeld. Berlinde kan zich zeer goed in mijn persoonlijke situatie inleven, om je van hieruit een 180-graden draai te laten maken waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik ben echt positief verrast naar hoe je leert naar jezelf en je toekomst te kijken met de aangereikte methodes
Nathalie, 31 jaar
Berlinde is een bijzonder mens. Een echt 100% mens. Ik voelde me meteen veilig en vertrouwd om over mijn gevoelens te praten. Ze is heel hartelijk en neemt iedereen zonder enig oordeel serieus. Ze brengt een gezellige sfeer, maar je ziet ook dat ze van aanpakken is. Ze geeft mensen ook echt de ruimte om zelf met oplossingen te komen. Heel mooi hoe ze van de zijlijn meekijkt en tegelijkertijd een prachtige rol speelt in grootse veranderingen. Zonder dat ik het direct door had, is mijn leven volledig veranderd.
Ilona, 25 jaar

Berlinde als coach is een hand die jou door het duister meeneemt. Ieder coaching gesprek was alsof het letterlijk licht en duidelijk werd wanneer iets voor mij nog donker, eng en onduidelijk was. Dat veilige vertrouwde gevoel vind je niet zomaar in een coach. Dat is iets heel bijzonders.

Door haar coaching heb ik durven kiezen om 100% te gaan voor mijn bedrijf. Wie had gedacht dat ik in een jaar tijd een goed lopend marketingbureau met een fijn team op een toplocatie zou hebben

Lisa, 26 jaar

Dankzij dit traject kan ik wat gerichter zoeken. Ook mijn uiteindelijke doel is voor mij nu duidelijk met hulp van dit traject en de bijbehorende opdrachten. Ik heb nu een stappenplan om vanaf nu tot mijn uiteindelijke doel te komen.

Alles is nu wat meer geordend in mijn hoofd. Ik weet nu welke acties ik moet ondernemen. Dat geeft rust en energie om aan de slag te gaan.

De coaching heb ik als prettig ervaren. Het is fijn om aan de hand van opdrachten en de toelichting van Berlinde alles te kunnen ordenen en duidelijk te krijgen. Hier worstelde ik namelijk erg mee.

Karin, 29 jaar

Inzicht in (denk) patronen en bewustwording daarvan. De metafoor van mijzelf als buschauffeur met verschillende passagiers achterin spreekt me aan en doet iets met mij. Inzicht dat er naast het bange kind ook een superwoman in mij huist. Bewust van het feit dat ik een groot netwerk heb wat me kan helpen bij mijn wens om een keer in het buitenland te gaan werken.

Berlinde is een fijn en heel  toegankelijk persoon die de zaken op een net wat andere manier benaderd. Zaken ook concreet maakt. Ik heb het gevoel dat dit traject echt iets heeft toegevoegd als ik dit vergelijk met alles wat ik al gedaan heb. Je enthousiaste aanmoedigingen zijn fijn. 

VAN KOERSLOOS NAAR ZELFSTURING !

Hi, ik ben Berlinde! De coach voor Young Professionals en Young Leaders.

Continue in beweging, altijd willen leren en ontwikkelen en optimist die in de ander altijd een talent ziet!
Want hoe mooi is het als jij je potenties weet in te zetten en daarmee het verschil kan maken, zodat jij bijdraagt aan een betere wereld. Want dat is toch wat jij stiekem heel graag wilt?

Daarom ligt mijn passie om professionals te laten ontdekken wat hun talent is en hoe ze dat in de wereld kunnen gaan zetten op een manier dat zij hun eigen leider zijn.

Ik werk al 20 jaar in het begeleiden en ontwikkelen van mensen en heb al honderden professionals begeleidt. Als coach van twintigers en dertigers zie ik ambitieuze en gedreven jonge mensen, die impact willen maken en hun potentieel effectiever willen inzetten.

In de praktijk lukt het niet altijd om hun koers te vinden, gehoor te geven aan hun verlangens of de juiste keuzes te maken…ze kunnen dan blijven hangen in een situatie of in een eigen gedachtegang die hen niet verder helpt of afleidt van hun eigen pad. Dat is zonde!

Je ontneemt namelijk niet alleen jezelf je eigen kracht en datgene wat jij te doen hebt, maar ook de omgeving die op iemand als jij zitten te wachten!
Dus neem vandaag nog je eigen leiderschap. Ik ontmoet je graag. 🙂