Scroll Top

Professionals

Ben jij een ambitieus professional die ….

moeite heeft met het maken van keuzes?

veel ideeën heeft en daar mee aan de slag wilt?

wil presteren maar met minder stress?

meer wilt betekenen, voor je werk en je privéleven?

Maar…..het lukt je niet omdat

je twijfelt aan jezelf

je heel kritisch bent op jezelf. Het kan altijd beter toch?

je blijft piekeren

je niet weet hoe je het moet aanpakken

DAN KAN IK JE HELPEN, ZODAT JE MEER PLEZIER, BALANS EN CONTROLE KRIJGT!

Het is mijn missie om jou te laten ervaren hoe waardevol je talenten zijn.

Zodat jij …..

 • betere eigen keuzes kunt maken en meer overzicht krijgt.
 • een helder levens-/werkplan kan krijgen.
 • meer van betekenis kan zijn zoals jij dat wilt.
 • je verlangens kan omzetten in daden.
 • meer in balans kan leven met je ambities en je privé leven.

In de talent coaching laat ik je graag ervaren hoe JIJ dat kunt doen!​

Hoe kan ik je helpen?

Je kunt ervoor kiezen om via losse persoonlijke coaching te groeien of door middel van een traject waarbij je met behulp van een online leeromgeving en intensieve persoonlijke coaching met mij aan de slag gaat.  Samen of individueel.

Coaching Online/Offline

Persoonlijke of professionele coaching bij zaken waar je veranding in wilt.
Geen heel coaching traject, maar even een diepgaande sessie.
Voor nieuwe inzichten en werken aan persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Ontdek hier hoe

Loopbaan programma

Een loopbaan coach nodig die je helpt jouw talent te ontwikkelen?

Ik leer je HOE in een coaching traject van vier tot zes maanden. Samen in een kleine groep gelijkgestemden of individueel. 

Als Happy at Work loopbaancoach gebruik ik de methode die veel professionals begeleidt naar werk dat ze blij maakt.

Ontdek hier hoe

Personal Branding

Of je nu werkzoekend bent of scherpte wilt brengen in je LinkedIn profiel of elevator pitch: zorg dat je jouw waarde glashelder maakt!

Zorg voor een duidelijk Personal Branding.

 

Ontdek hier hoe

Marianne

” Tijdens de coaching is er veel gebeurd en het heeft een drastische ommekeer gebracht in mijn denken en benaderen van problemen. Voorbeeld : zeer veel beter op de (voor mij ) juiste manier reageren op en in moeilijke situaties.”

Nathalie Bharos

” Berlinde is een bijzonder mens. Een echt 100% mens. Ik voelde me meteen veilig en vertrouwd om over mijn gevoelens te praten. Ze is heel hartelijk en neemt iedereen zonder enig oordeel serieus. Ze brengt een gezellige sfeer, maar je ziet ook dat ze van aanpakken is. Ze geeft mensen ook echt de ruimte om zelf met oplossingen te komen. Heel mooi hoe ze van de zijlijn meekijkt en tegelijkertijd een prachtige rol speelt in grootse veranderingen. Zonder dat ik het direct door had, is mijn leven volledig veranderd.”

Yvonne Dam ☆

” Wow ik heb net een coaching sessie achter de rug met Berlinde en ik voel me echt super lekker. Heerlijk hoe Berlinde de tijd neemt om tot de kern te komen, echt naar je te luistert en doorvraagt. Ik voel me nu ontzettend veel lichter en klaar voor de volgende stap.”

Roos Woltering (college trainer)

“Berlinde is een enthousiaste en betrokken trainer die de groep meeneemt in het onderwerp en veel commitment creëert, doordat ze continu aansluiting houdt met de doelgroep. Hierdoor ontstaat er veel positieve energie en pro-activiteit in de groep.”

Suzanne Frederiks-Niessen

“Berlinde is een heel inspirerend en gedreven persoon die bij ieder antwoord weer doorvraagt om zo echt tot de kern door te dringen en je te dwingen nog dieper na te denken.
Ze heeft enorm snel mijn karakter geanalyseerd en me anders over mijn loopbaan laten nadenken. Bijzonder waardevolle gesprekken gevoerd.”

 

Annette Santbulte

“Berlinde is een gedreven, pittige, betrokken, sterk analytische, slimme en professionele vrouw, die mij in korte tijd heeft laten inzien dat ik professioneel ben. De coaching was voor mij een uitkomst; zo fijn als iemand je snel en op een professionele en prettige manier bewust weet te maken van waar de schoen wringt en wat je er aan kunt doen. Deze begeleiding heeft wel heel duidelijk gemaakt, hoe ver je kan komen als je iemand vraagt met je mee te denken.”

Henk (pseudoniem, klant wilt liever anoniem blijven)

“Berlinde kan zich zeer goed in mijn persoonlijke situatie inleven, om je van hieruit een 180-graden draai laten maken waar ikzelf nooit aan gedacht zou hebben.
Ze is een vakkundig en prettige gesprekspartner, die bij mij een echte eye-opener heeft gerealiseerd. Het heeft mij een echte boost gegeven, persoonlijk, relationeel en werk gerelateerd.
Berlinde heeft mij echt op een andere manier van denken/kijken gebracht, vooral zoals ik mijn zelfbeeld had. Elke dag ben ik hiermee bezig. Ik probeer zoveel mogelijk de positieve benadering erin te houden.”

Nicole de Ruiter

” Berlinde staat echt klaar voor iemand, denkt mee en past zich aan op de situatie. Door het coachtraject met Berlinde krijg je als cliënt steeds meer vertrouwen in jezelf. Ze is open op een prettige manier waardoor je snel op je gemak voelt bij Berlinde en spiegelend als het nodig is, maar wel vanuit de openheid en zonder oordeel. Berlinde is een echte inspiratiebron.”

 

Moniek, 30 jaar.
Berlinde heeft snel door wat voor een vlees ze in de kuip heeft en luistert/leest tussen de regels door. Ondanks dat ik het een behoorlijk intensief traject vond, is het wel fijn dat er snel flinke stappen gemaakt worden. 
Robbert, 34 jaar
Door de begeleiding heb ik geleerd de regie van mijn leven weer in eigen hand te nemen. Dit traject heeft mijn ogen geopend en mijn horizon en denken verbreed, doordat ik op een andere manier ben gaan denken en kijken. Vooral hoe ik keek naar mijn eigen zelfbeeld. Berlinde kan zich zeer goed in mijn persoonlijke situatie inleven, om je van hieruit een 180-graden draai te laten maken waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik ben echt positief verrast naar hoe je leert naar jezelf en je toekomst te kijken met de aangereikte methodes
Nathalie, 31 jaar
Berlinde is een bijzonder mens. Een echt 100% mens. Ik voelde me meteen veilig en vertrouwd om over mijn gevoelens te praten. Ze is heel hartelijk en neemt iedereen zonder enig oordeel serieus. Ze brengt een gezellige sfeer, maar je ziet ook dat ze van aanpakken is. Ze geeft mensen ook echt de ruimte om zelf met oplossingen te komen. Heel mooi hoe ze van de zijlijn meekijkt en tegelijkertijd een prachtige rol speelt in grootse veranderingen. Zonder dat ik het direct door had, is mijn leven volledig veranderd.
Ilona, 25 jaar

Berlinde als coach is een hand die jou door het duister meeneemt. Ieder coaching gesprek was alsof het letterlijk licht en duidelijk werd wanneer iets voor mij nog donker, eng en onduidelijk was. Dat veilige vertrouwde gevoel vind je niet zomaar in een coach. Dat is iets heel bijzonders.

Door haar coaching heb ik durven kiezen om 100% te gaan voor mijn bedrijf. Wie had gedacht dat ik in een jaar tijd een goed lopend marketingbureau met een fijn team op een toplocatie zou hebben

Lisa, 26 jaar

Dankzij dit traject kan ik wat gerichter zoeken. Ook mijn uiteindelijke doel is voor mij nu duidelijk met hulp van dit traject en de bijbehorende opdrachten. Ik heb nu een stappenplan om vanaf nu tot mijn uiteindelijke doel te komen.

Alles is nu wat meer geordend in mijn hoofd. Ik weet nu welke acties ik moet ondernemen. Dat geeft rust en energie om aan de slag te gaan.

De coaching heb ik als prettig ervaren. Het is fijn om aan de hand van opdrachten en de toelichting van Berlinde alles te kunnen ordenen en duidelijk te krijgen. Hier worstelde ik namelijk erg mee.

Karin, 29 jaar

Inzicht in (denk) patronen en bewustwording daarvan. De metafoor van mijzelf als buschauffeur met verschillende passagiers achterin spreekt me aan en doet iets met mij. Inzicht dat er naast het bange kind ook een superwoman in mij huist. Bewust van het feit dat ik een groot netwerk heb wat me kan helpen bij mijn wens om een keer in het buitenland te gaan werken.

Berlinde is een fijn en heel  toegankelijk persoon die de zaken op een net wat andere manier benaderd. Zaken ook concreet maakt. Ik heb het gevoel dat dit traject echt iets heeft toegevoegd als ik dit vergelijk met alles wat ik al gedaan heb. Je enthousiaste aanmoedigingen zijn fijn. 

Welke uitdagingen heb je als professional?

Als professional zijn er op veel fronten uitdagingen, zoals:

 • de juiste keuzes maken
 • zelf de regie blijven voeren en daar trouw aan  te blijven
 • toekomstperspectief hebben
 • balans vinden in je werk en je privé omstandigheden
 • je talenten juist benutten
 • het gevoel geleefd te worden met een volle agenda en weinig reflectie tijd
 • …. etc.

In deze dynamiek kom je geregeld  tijd tekort om stil te staan.
Wat is voor mij de juiste keuze?
Hoe kan ik mijn talenten beter benutten?
Waar is de balans tussen inspanning en ontspanning?
Wat zijn energielekken?
Waar krijg je inspiratie door?
Hoe kan ik mijn verlangens omzetten naar werkelijkheid?

Realiseer je dat je altijd meer invloed dan jezelf denkt. Ik help je graag met talentontwikkeling!

“Stel vast wat je meeste uitgesproken talenten zijn en span je vervolgens doelgericht in om juist die vaardigheden en die kennis te verwerven die je nodig hebt om er echte sterke punten van te maken.”

 koffie of thee?

Elke maand maak ik ruimte voor een 2-tal gratis 30 min speedcoach sessie

Gratis inspiratie

Gratis inspiratie? Schrijf je dan in voor mijn blogs over verschillende soorten talent, hoe je meer je talent kan benutten en ontwikkelen, verlangens, dromen realiseren, juiste keuzes maken en meer!