Scroll Top

Gratis Masterclass
Pak je leiderschap. 
realiseer je ambities. Werk betekenisvol.

Doe mee met deze gratis workshop!
Normaal 97 euro, nu gratis.

Herken jij jezelf hierin?

→ Je gaat er graag de 100% voor en stelt daarin ook (te?) hoge eisen aan jezelf. Dit maakt dat je geregeld over je eigen grenzen gaat en jezelf moe voelt.

→Je weet dat er meer mogelijk is in het leven, maar hoe dan?

→Je hebt een sterke intuïtie en voelt dingen aan, maar je weet daar nog niet voluit op te vertrouwen.

→Je voelt dat je nog zoveel meer potentieel hebt dan dat je vandaag benut. Maar je hebt geen idee hoe je dit kan nog beter of meer kan inzetten.

→Je vind het spannend om volledig jezelf te zijn of kwetsbaar te zijn en gedraag je dan maar zoals je denkt dat het hoort.  Maar diep vanbinnen verlang je ernaar om authentiek te zijn en je eigen waarheid te spreken. Ongeacht wat anderen van je denken.

→Je verliest energie door jezelf te vergelijken met anderen. Het maakt je aan het twijfelen of onzeker.

→Je stelt dingen uit en verzint excuses om maar niet de dingen te gaan doen die je echt wilt uit angst voor falen of bang om de verkeerde keuzes te maken.

→Je houdt je in, je maakt jezelf vaak kleiner of je past jezelf aan.

→Je zou graag wat meer de controle willen loslaten en durven vertrouwen op je innerlijke leiding maar weet niet goed waar te beginnen.

→Je weet dat je jezelf wel wat meer mag profileren, jezelf laten zien door je mening te geven, maar vind dit lastig want dan denk je ‘wat weet ik daar nu van’ of ‘wie ben ik om dit te zeggen’. Je stopt je energie door jezelf af te vragen: ‘Wat vinden anderen van mij?’

In de Masterclass Master yourself

Ontdek je jouw unieke toegevoegde waarde

Krijg je inzicht in je eigen overlevingsmechanisme

Ervaar je hoe je deze kan doorbreken

Zet je nu al een eerste stap in persoonlijk leiderschap

dit zeggen anderen over de masterclass…
Moniek, 30 jaar.
Berlinde heeft snel door wat voor een vlees ze in de kuip heeft en luistert/leest tussen de regels door. Ondanks dat ik het een behoorlijk intensief traject vond, is het wel fijn dat er snel flinke stappen gemaakt worden. 
Robbert, 34 jaar
Door de begeleiding heb ik geleerd de regie van mijn leven weer in eigen hand te nemen. Dit traject heeft mijn ogen geopend en mijn horizon en denken verbreed, doordat ik op een andere manier ben gaan denken en kijken. Vooral hoe ik keek naar mijn eigen zelfbeeld. Berlinde kan zich zeer goed in mijn persoonlijke situatie inleven, om je van hieruit een 180-graden draai te laten maken waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik ben echt positief verrast naar hoe je leert naar jezelf en je toekomst te kijken met de aangereikte methodes
Nathalie, 31 jaar
Berlinde is een bijzonder mens. Een echt 100% mens. Ik voelde me meteen veilig en vertrouwd om over mijn gevoelens te praten. Ze is heel hartelijk en neemt iedereen zonder enig oordeel serieus. Ze brengt een gezellige sfeer, maar je ziet ook dat ze van aanpakken is. Ze geeft mensen ook echt de ruimte om zelf met oplossingen te komen. Heel mooi hoe ze van de zijlijn meekijkt en tegelijkertijd een prachtige rol speelt in grootse veranderingen. Zonder dat ik het direct door had, is mijn leven volledig veranderd.
Ilona, 25 jaar

Berlinde als coach is een hand die jou door het duister meeneemt. Ieder coaching gesprek was alsof het letterlijk licht en duidelijk werd wanneer iets voor mij nog donker, eng en onduidelijk was. Dat veilige vertrouwde gevoel vind je niet zomaar in een coach. Dat is iets heel bijzonders.

Door haar coaching heb ik durven kiezen om 100% te gaan voor mijn bedrijf. Wie had gedacht dat ik in een jaar tijd een goed lopend marketingbureau met een fijn team op een toplocatie zou hebben

Lisa, 26 jaar

Dankzij dit traject kan ik wat gerichter zoeken. Ook mijn uiteindelijke doel is voor mij nu duidelijk met hulp van dit traject en de bijbehorende opdrachten. Ik heb nu een stappenplan om vanaf nu tot mijn uiteindelijke doel te komen.

Alles is nu wat meer geordend in mijn hoofd. Ik weet nu welke acties ik moet ondernemen. Dat geeft rust en energie om aan de slag te gaan.

De coaching heb ik als prettig ervaren. Het is fijn om aan de hand van opdrachten en de toelichting van Berlinde alles te kunnen ordenen en duidelijk te krijgen. Hier worstelde ik namelijk erg mee.

Karin, 29 jaar

Inzicht in (denk) patronen en bewustwording daarvan. De metafoor van mijzelf als buschauffeur met verschillende passagiers achterin spreekt me aan en doet iets met mij. Inzicht dat er naast het bange kind ook een superwoman in mij huist. Bewust van het feit dat ik een groot netwerk heb wat me kan helpen bij mijn wens om een keer in het buitenland te gaan werken.

Berlinde is een fijn en heel  toegankelijk persoon die de zaken op een net wat andere manier benaderd. Zaken ook concreet maakt. Ik heb het gevoel dat dit traject echt iets heeft toegevoegd als ik dit vergelijk met alles wat ik al gedaan heb. Je enthousiaste aanmoedigingen zijn fijn. 

Exclusieve Bonus:
Ben je live aanwezig tijdens de workshop?
Dan ontvang je van mij een persoonlijke talentenscan.
Vul je gegevens in, zodat ik na afloop contact met je kan zoeken.

Exclusieve Bonus:

Ben je live aanwezig tijdens de workshop?
Dan ontvang je van mij een persoonlijke talentenscan.

Vul hier je gegevens  in zodat ik je na afloop kan bellen voor een afspraak.

Van Koersloos naar zelfsturingB

Hi, ik ben Berlinde! De coach voor Young Professionals.

Continue in beweging, altijd willen leren en ontwikkelen en optimist die in de ander altijd een talent ziet!
Want hoe mooi is het als jij je potenties weet in te zetten en daarmee het verschil kan maken, zodat jij bijdraagt aan een betere wereld. Want dat is toch wat jij stiekem heel graag wilt?

Daarom ligt mijn passie om professionals te laten ontdekken wat hun talent is en hoe ze dat in de wereld kunnen gaan zetten op een manier dat zij hun eigen leider zijn.

Ik werk al 20 jaar in het begeleiden en ontwikkelen van mensen en heb al honderden professionals begeleidt. Als coach van twintigers en dertigers zie ik ambitieuze en gedreven jonge mensen, die impact willen maken en hun potentieel effectiever willen inzetten.

In de praktijk lukt het niet om hun koers te vinden, gehoor te geven aan hun verlangens of de juiste keuzes te maken…ze blijven te lang hangen in een situatie of in een eigen gedachtegang die hen niet verder helpt of afleidt van hun eigen pad. Dat is zonde!

Je ontneemt namelijk niet alleen jezelf je eigen kracht en datgene wat jij te doen hebt, maar ook de omgeving die op iemand als jij zitten te wachten!
Dus neem vandaag nog je eigen leiderschap 🙂

Wat klanten zeggen

Klaar om je leiderschap te nemen over je leven?

Doe mee met de 2 uur durende Masterclass Master Yourself!
 En zet  een stap in je persoonlijke ontwikkeling en het benutten van jouw talenten!
Meld je nu aan via de knop en geef aan welke datum jou het beste past:   1, 3, 8 of 10 November om 19.30 uur