Scroll Top

Master Yourself, Leer leiding te geven aan jezelf en maak meer impact!

Een 6 maanden coachingstraject voor young professionals waarin je jezelf leert kennen, je anders leert communiceren en handelen.


Leer jezelf masteren en je zal versteld staan van de realiteit die je kan creëren wanneer niets je meer in de weg zit.

Dit programma verandert je leven.

Je bent ambitieus en wil graag stappen maken in je carrière.
En je krijgt die verantwoordelijkheden ook regelmatig, je bent geen echte starter meer.
Maar hoe ga je hier het beste mee om?
Hoe stuur je collega’s aan?
Hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan?
Hoe zorg je ervoor dat jij gezien wordt als die leider die je bent, zodat je ook die resultaten kan opleveren voor jezelf, je team en de organisatie?

Master Yourself is een coachingsprogramma van 6 maanden waarin je samen met andere young professionals (tussen de 25-37 jaar) aan de slag gaat met het ontwikkelen van de leiderschapscompetenties die je nodig hebt voor de volgende stap in je carrière.

Are you ready to master yourself?

Check alle info over de course hier, of stuur mij gelijk een berichtje voor een kennismaking.

tten in een concreet actieplan

Nu met € 297,- korting!

Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de online training & de Gallup Strengthsfinder Test

Herken je dit?

◆Je weet dat je in staat bent tot grootste dingen, maar op de één of andere manier kom je nog niet altijd goed uit de verf op de werkvloer. Je bent intelligent en georganiseerd, maar toch gaan de mooie projecten of leuke taken naar andere collega’s die wellicht wel minder goed zijn maar zich beter weten te profileren. Je ziet om je heen dat het anderen wel lukt om te groeien.  Wat doen zij beter of anders? Het kan jou niet snel genoeg gaan.  

◆Je doet je ding en leeft van weekend naar weekend, maar toch zou je eigenlijk wel meer met je talent willen doen . Maar wat is nou eigenlijk je talent?

◆Je zit op een functie waarbij je het gevoel hebt dat het niet meer past , maar wat past eigenlijk wel bij je en hoe kom je daar dan. Je hebt geen idee en komt daardoor niet in beweging. Het geeft je het gevoel dat je stilstaat.

◆Je twijfelt geregeld aan jezelf. Door die opmerking van je leidinggevende laatst ben je steeds meer gaan piekeren . Kun je het eigenlijk wel en wat als ze er straks achterkomen dat je er eigenlijk helemaal niet zoveel van bakt. Je voelt je steeds vaker onzeker.

◆Je bent in een invloedrijke rol terecht gekomen. Ondertussen doe je wel van alles die bij deze functie hoort, maar kom je niet goed uit de verf of zien ze niet waar toe jij in staat bent. Je baalt er van en vraagt je af; doe ik het wel goed?

◆Je bent ambitieus en wilt vooruit. Je bent toe aan de volgende uitdaging naar die senior rol. Hoe komt het dat dit je niet lukt? Je praat met allemaal mensen om je heen en toch kom je geen steek verder. Om moedeloos van te worden.

◆Je ervaart geregeld een gevoel van onrust of stress. Kun jij wel aan alle verwachtingen voldoen?  Je raakt er soms zo gefrustreerd door.
Je vindt het lastig om alle ballen de lucht in te houden.
Had je maar meer het gevoel dat je er controle op had, dan weet je zeker dat je ook meer kan bijdragen en invloed hebben op datgene wat er echt toe doet!

◆Je bent bereid om te investeren, want jij gaat er meer dan 100% voor! 

What if I fall?
Oh.. but what if you fly?

hoe zou het zijn als…..

◆Jij je dagen kan vullen met de allerleukste projecten en taken, die 100% passen bij wie jij bent en op die manier veel meer van betekenis kan zijn. Hoe zou jij je dan voelen?

◆ Jij een concreet toekomstplan hebt zodat je weet waar je naar toe werkt en elke dag bezig bent met stappen te zetten in datgene waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Niet allen in je werk, maar ook in je privé leven meer gaat doen waar jij van gaat ‘sprankelen’.

◆Jij meer invloed hebt in de interactie doordat je nu weet hoe jij je communicatie afstemt op de ander?

◆ Jij precies weet hoe je jezelf motiveert en je uitstelggedrag en perfectionisme de kop in kan drukken? Zodat jij veel productiever werkt met meer rust en recht op je droomdoelen afgaat?

◆ Jij kan afrekenen met het ongemakkelijke gevoel van zelftwijfel en jezelf beter weet te waarderen, zodat je omgeving ook ziet wat je in je mars hebt en dit beloond wordt met die leuke uitdagende klussen waar jij zo naar verlangt?

◆ Jij een manier van werken vindt die werkt bij en voor jou zodat het minder stress geeft, beter aansluit bij je privé leven en de manier waarop jij überhaupt in het leven staat!

◆ Jij ervaart dat je groeit zowel als persoon en in je professie. Je verbaast je elke keer weer waartoe je in staat bent. Dit had je niet van jezelf gedacht. Je bent steeds meer de leider die je wilt zijn.

Ik ga je helpen

Om de volgende stap te kunnen maken in je carrière is het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap essentieel. Je wil je bewust gaan worden van je persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. In Master Yourself word je daarom uitgedaagd tot zelfonderzoek en krijg je een scala aan tools voor zelfreflectie.

Je leert jezelf masteren.

Je gaat aan de slag met:

 • Je persoonsprofiel (natuurlijke sterktes, competenties en kernwaarden) en motivatie (verlangens en doelen) als uitgangspunt
 • Leer hoe je je drijfveren en waarden in zet
 • Ontdek je sterke- en zwakke punten en hoe je die in zet
 • Leer meer kwaliteit uit je werk te halen door je leefregels in kaart te hebben
 • Je toekomstplan vanuit de stip op de horizon met een beschrijving van je eigen definitie van succes, je droomdoelen en je ontwikkelpunten en
 • Herken je eigen denk – en gedragspatronen
 • Oefen met effectiever gedrag binnen situaties waar je vastloopt
 • Ervaar je grenzen en die van de ander en leer hiermee om te gaan
 • Herken, erken en benoem je eigen gevoelens en die van de ander.
 • Ervaar hoe je contact legt met anderen en hoe je dat kan verbeteren
 • Stem af op de emoties en behoeften van de ander
 • Leer jouw manier van communiceren te kennen en te waarderen
 • Spreek de ander aan op gedrag zodat je allebei verder komt (feedback geven en ontvangen)
 • Ervaar je rol binnen de organisatie en hoe deze effectief in te zetten
 • Leer invloed uitoefenen, ook bij weerstand
 • Je energie (lekken en gevers) kennen
 • Een goede balans vinden tussen werk en privé
 • Werk aan zelfcompassie, leer jezelf meer te waarderen

Naast het online programma, dat bestaat uit 7 modules met 40+ videolessen, zijn er ook werkboeken. Vol met opdrachten en oefeningen.

 

“Zonder Master Yourself had ik nooit zoveel transformatie doorgemaakt. Daarnaast leer je als groep elkaar ėcht kennen en ga je samen door processen heen. Dat zorgt voor een ’tribe’ voor je leven.”

Dit krijg je als je meedoet

We werken in een groep van Young Potentials, waarbij jij je thuis zult voelen.

Omdat je je herkent in hun gedrevenheid en energie.
Omdat zij net als jij geloven dat er meer mogelijk is en dat het ontwikkelen van je persoonlijkheid en je eigen leiderschap je verder gaat brengen.
Net als jij willen zij leren hoe je dat doet en ontdekken wat je nu echt wilt en hoe je dat gaat bereiken.
Met zoveel mogelijk tools, zowel praktisch als intuïtief, zodat jij de stappen zet in de juiste richting.

Dit krijg je:

✔️ Gallup Strengthsfinder Test (t.w.v. € 350,-) om zo direct zicht te krijgen op je natuurlijke sterktes en voorkeursgedrag aan de hand van je drijfveren

✔️Een online kick-start sessie (t.w.v. € 255,-) met de groep

✔️Een individueel start sessie (t.w.v. € 350,-), waarbij we je rode draad in je leven verhelderen, je motivatie en de uitkomsten van de test

✔️ Onbeperkt toegang tot het Master Yourself programma, met 7 modules met 40+ videolessen (t.w.v. € 997,-).

✔️ Gratis toegang tot alle updates op dit programma.

De modules komen gedruppeld beschikbaar gedurende de 6 maanden van het programma. De lessen gaan écht de diepte in: van oefeningen voor het formuleren van je talent tot het opstellen van een realistisch toekomstplan met achterliggend actieplan, zodat je ook met focus je droomdoelen kan gaan behalen. Ik geef je al mijn kennis en ervaring.

6 maanden begeleiding

✔️ 4 x een online coachingsessie (t.w.v. € 1000,-)met de professionals die in de groep zitten.  Je kan zelf vragen insturen, maar je zal zien dat je ook veel leert van vragen van anderen. Als je er niet live bij kan zijn, kan je ook je vraag opsturen. Ik zal deze dan behandelen en je ontvangt altijd een opname van de sessie.

✔️4 x een Masterclass (t.w.v. € 1000,-). We gaan de diepte in over een specifiek thema met de groep.

✔️4 x een Live trainingsdag (t.w.v. € 4000,-): ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, nieuw gedrag en nieuwe overtuigingen met transformerende oefeningen

✔️ 1:1 Coaching van 60 min (t.w.v. € 150,-), waarin we de diepte in gaan van je persoonlijke proces

Nu met €297,- korting.

 

Bovendien krijg je nu deze 4 bonussen er gratis bij:

✔️ Masterclass Perfectionisme ( t.w.v. €49,-), waar je leert werken aan je perfectionisme

 

✔️ Masterclass Keuzestress ( t.w.v. €49,-), waar ik dieper inga over de psychologie achter keuzestress

✔️ Masterclass Visalisatie ( t.w.v. €49,-), waar je aan de hand van een oefening gehoor geeft aan je intuïtie

✔️ Masterclass Terugblikken en Vooruitkijkent.w.v. €49,-), een moment van reflectie om meer uit je jaar te halen die voor je ligt


Snelle beslissers bonus:

Als jij besluit om binnen 48 uur na de Masterclass je aan te melden of een gesprek inplant krijg je ook nog eens van mij een exclusieve talentenscan (t.w.v. €399,-) cadeau! In deze talenten scan ga ik samen met jou je talenten in kaart brengen  en krijg jij van mij ook een concreet overzicht hoe je dit toe kan passen in je huidige versus toekomstige rol.


Na aanmelding krijg je direct toegang tot de digitale bonussen

Impact hebben op datgene wat jij echt belangrijk vindt doe je door te werken aan je persoonlijk leiderschap.
Zodat jij zelf eigenaar bent over je werk en jouw geluk.

Wie ben ik?

Ik ben Berlinde Aalberts.

Ik werk al 20 jaar in het ontwikkelen van mensen en heb al meer dan honderden professionals begeleidt.
Als coach van twintigers en dertigers zie ik ambitieuze en gedreven jonge mensen, die impact willen maken en meer uit hun talent willen halen of door willen groeien naar hun droombaan. In de praktijk lukt het niet om hun koers te vinden (de stip op de horizon) want er is zoveel leuks….of het lukt ze maar niet om hun ambitie waar te maken.

Door ze (weer) in contact te brengen met hun natuurlijke talenten, kwaliteiten, verlangens, drijfveren, karaktereigenschappen en dit maximaal te leren benutten, word hun carrière pad c.q. missie glashelder.
Door het werken aan persoonlijk leiderschap lukt het om grote stappen te zetten en er 100% voor te gaan.

Dit geeft ze een boost in persoonlijke kracht en een leven waarin ze een bijdrage leveren aan het grotere geheel.

Als moeder van drie jongens en door diverse opleidingen, cursussen op het gebied van carrière, communicatie, persoonlijk ontwikkeling en -leiderschap en ondernemerschap heb ik geleerd om me in te leven in de persoon tegenover mij en om het beste naar boven te halen.

Persoonlijk Leiderschap is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om zelfverantwoordelijk te zijn voor je handelen, te leren van je zwaktes en je natuurlijke talenten 100% te benutten zodat je meer werkplezier en voldoening krijgt.

Jezelf weten te empoweren is iets wat je in alle situaties kunt inzetten en wat je helpt bij het bereiken van datgene wat je écht wilt en vooral hoe je wilt zijn als mens.

Ik gun ieder individu zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfregie en zelfverantwoordelijkheid.

Je hele leven neem je jezelf mee en dus is het van belang dat je goed voor jezelf zorgt, trouw bent aan jezelf en jezelf weet te empoweren.

Als persoonlijk leiderschap coach help ik jou graag om Mastery te nemen over jezelf, je carrière of  jouw leven!

Wat levert het volgen van dit programma jou op?

 • Je hebt een helder persoonsprofiel: In een overzicht je sterktes, talenten en kwaliteiten, vaardigheden en competenties, kernwaarden en interesses. Een profiel waar je altijd op kan terugvallen.
 • Je kent je sterktes, maar ook je zwaktes en weet beter wat bij je past en het lukt je steeds beter om je potentieel te benutten
 • Je weet wat jouw unieke talenten zijn en hoe je dit inzet in je werk
 • Je krijgt grip op situaties waardoor je meer invloed kan uitoefen
 • Je hebt een toekomstplan, waardoor je ‘on track’ kan blijven
 • Je profileert jezelf krachtiger en krijgt meer dingen voor elkaar
 • Je communiceert duidelijker waardoor er minder misvattingen ontstaan
 • Je hebt meer balans gekregen tussen privé en je werk
 • Je bent besluitvaardiger waardoor het maken van keuzes minder tijd kosten en stress geven
 • Je ervaart meer vertrouwen in je wie je bent en waar je toe in staat bent
 • Je toont proactief gedrag. Dit houdt in dat je meer initiatief toont, je jezelf meer laat horen en je behoeftes beter weet aangeeft.
 • Je omgeving ziet en ervaart dat je lekkerder in je vel zit en je meer aanwezig bent.
 • Je (her) ontdekt je eigen leiderschap. Het voelt krachtig. Je kan de wereld aan.
 • Je ervaart meer rust in je hoofd.
Een investering in jezelf is de beste investering die je maar kunt doen! Dus waar wacht je nog op 🙂

Veelgestelde vragen

◆ Wat is de investering van het Master Yourself Programma?

De investering voor het Master Yourself programma bedraagt normaal gesproken €2997,- ex BTW, maar omdat jij hebt deelgenomen aan de online masterclass, is voor jou de investering nu €2700,-!

Je kan ook in 12 maandelijkse termijnen van €225,- betalen.

In veel gevallen wordt een coachtraject betaald door de werkgever. Indien de werkgever dit graag wil, is het ook mogelijk om  eerst een kennismakingsgesprek met mij  in te plannen.

 

◆ Wanneer start het Master Yourself programma?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de Gallup Strenghtsfinder test en plannen we het kick start gesprek.

Op maandag 8 januari starten we met de kick start online sessie met de groep.

 

◆ Waarom duurt dit programma 6 maanden?

Er is speciaal gekozen voor een wat langer durend traject om de diversiteit aan inhoud en opdrachten te spreiden en daardoor de waarden te bieden.
Ook is een transformatie onmogelijk in een aantal sessies.
Juist de kracht van de herhaling en terugkerende momenten van live dagen en online sessies maakt dat er stappen worden gezet in jouw ontwikkeling en het behalen van je doelen.

◆ Kan ik dit traject makkelijke combineren naast mijn fulltime baan?

De investering in tijd is deels een vast gegeven.
Dit geldt voor het startgesprek, de live dagen, de online sessies en evt. coaching sessies liggen vast en zijn gemiddeld 1,5 tot 2 dagen per maand.
Daarnaast heb je tijd nodig om de opdrachten voor te bereiden en met je buddy aan de slag te gaan.

Reken op gemiddeld 2-4 uur per week.

Je kunt je eigen tempo bepalen, en de andere deelnemers én ikzelf natuurlijk zijn je ‘stok achter de deur’ als het nodig is.

Mocht het af en toe niet lukken om bij de online masterclasses te zijn, dan kun je de opnames daarvan altijd achteraf terugkijken wanneer het je wel uitkomt.

En ik beloof je: Master Yourself gaat je energie geven. 😉

◆ Past dit traject ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan of als je net gestart bent in een nieuwe functie?

Als een functie niet past bij je aangeboren talenten, is de kans groot dat je vastloopt of na een periode weer op zoek gaat naar een andere baan. Dat geeft onrust.

Door dit traject te volgen krijg je heel scherp een beeld wat jij zoekt en wilt in een functie, zodat je ook gerichter kan zoeken.

Ook als je net begonnen bent met een nieuwe functie, is dit programma een uitgelezen kans om je functie nog beter te gaan bekleden, jezelf meteen goed neer te zetten en steviger te zijn in het werk wat je doet.

Ik heb al zoveel persoonlijkheidstesten gedaan. Wat maakt dat je juist kiest voor deze test?

De Gallup Strenghtsfinder test is wetenschappelijk onderbouwd en heeft al vele mensen geholpen meer zicht te krijgen op hun natuurlijk sterktes.

Tijdens de start van het traject onderzoeken we de rode draad in jouw leven en hoe dit zich verhoudt ten opzichte van je sterktes.

Door de koppeling te maken naar de praktijk leer je ook op welke manier je je sterktes nog beter kan inzetten, hoe je jezelf ermee kunt profileren en hoe je belangrijke keuzes maakt.

◆ Waar is de locatie van de live dagen?

De locatie van de live dagen worden afgestemd op de woon-/werkplek van de groep deelnemers.

Er wordt gekeken naar een centrale, bereikbare en vooral inspirerende plek inclusief een lekkere lunch.

 

◆Ben ik te jong of te oud om mee te doen?

De leeftijd is niet het allerbelangrijkste criteria voor een passende groepssamenstelling.

Alleen is dit traject niet geschikt voor iedereen.

Het ligt aan je levenshouding, je gretigheid en je instelling of je past binnen de groep deelnemers.
Als jij persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vindt, ambitieus bent, voelt dat je potentieel niet tot uiting komt en goed kan reflecteren op jezelf ben je van harte welkom!

Heb je zelf nog twijfels, neem dan gerust contact op en dan plannen we een kort gesprek in.

 

◆Hoe werkt de besloten community?

Er is een whatsapp groep waar jij jouw vragen kan stellen.

Een aantal keer per week beantwoord ik hier alle vragen persoonlijk.

Soms doe ik dat met geschreven tekst, soms met een korte voicebericht waarin ik dieper in ga op jouw vraag. Je hebt mij eigenlijk gedurende 6 maanden in je broekzak om al je vragen aan te stellen :).

◆ Ik twijfel nog over de investering en of dit me echt verder gaat brengen op dit moment?

Dit kan ik me zeker voorstellen. Elke investering in jezelf is spannend.

Er bestaat een mogelijkheid om met een oud deelnemer contact op te nemen om persoonlijk te horen hoe hij of zij het programma heeft ervaren. Mocht dit je verder helpen, laat me dit dan weten.

Interesse?
Ik ontmoet je graag.

BOEK EEN GESPREK