Scroll Top

TALENT
FUNdament

Let’s grow together – start elke maand

Het traject om in 8 weken meer  helderheid, focus, actie en fun in jouw carrière te krijgen.

Als je elke dag een bepaalde onrust voelt in jouw baan, rol of jouw mate van impact, dan is dit programma voor jou

Marianne

” Tijdens de coaching is er veel gebeurd en het heeft een drastische ommekeer gebracht in mijn denken en benaderen van problemen. Voorbeeld : zeer veel beter op de (voor mij ) juiste manier reageren op en in moeilijke situaties.”

Nathalie Bharos

” Berlinde is een bijzonder mens. Een echt 100% mens. Ik voelde me meteen veilig en vertrouwd om over mijn gevoelens te praten. Ze is heel hartelijk en neemt iedereen zonder enig oordeel serieus. Ze brengt een gezellige sfeer, maar je ziet ook dat ze van aanpakken is. Ze geeft mensen ook echt de ruimte om zelf met oplossingen te komen. Heel mooi hoe ze van de zijlijn meekijkt en tegelijkertijd een prachtige rol speelt in grootse veranderingen. Zonder dat ik het direct door had, is mijn leven volledig veranderd.”

Yvonne Dam ☆

” Wow ik heb net een coaching sessie achter de rug met Berlinde en ik voel me echt super lekker. Heerlijk hoe Berlinde de tijd neemt om tot de kern te komen, echt naar je te luistert en doorvraagt. Ik voel me nu ontzettend veel lichter en klaar voor de volgende stap.”

Roos Woltering (college trainer)

“Berlinde is een enthousiaste en betrokken trainer die de groep meeneemt in het onderwerp en veel commitment creëert, doordat ze continu aansluiting houdt met de doelgroep. Hierdoor ontstaat er veel positieve energie en pro-activiteit in de groep.”

Suzanne Frederiks-Niessen

“Berlinde is een heel inspirerend en gedreven persoon die bij ieder antwoord weer doorvraagt om zo echt tot de kern door te dringen en je te dwingen nog dieper na te denken.
Ze heeft enorm snel mijn karakter geanalyseerd en me anders over mijn loopbaan laten nadenken. Bijzonder waardevolle gesprekken gevoerd.”

 

Annette Santbulte

“Berlinde is een gedreven, pittige, betrokken, sterk analytische, slimme en professionele vrouw, die mij in korte tijd heeft laten inzien dat ik professioneel ben. De coaching was voor mij een uitkomst; zo fijn als iemand je snel en op een professionele en prettige manier bewust weet te maken van waar de schoen wringt en wat je er aan kunt doen. Deze begeleiding heeft wel heel duidelijk gemaakt, hoe ver je kan komen als je iemand vraagt met je mee te denken.”

Henk (pseudoniem, klant wilt liever anoniem blijven)

“Berlinde kan zich zeer goed in mijn persoonlijke situatie inleven, om je van hieruit een 180-graden draai laten maken waar ikzelf nooit aan gedacht zou hebben.
Ze is een vakkundig en prettige gesprekspartner, die bij mij een echte eye-opener heeft gerealiseerd. Het heeft mij een echte boost gegeven, persoonlijk, relationeel en werk gerelateerd.
Berlinde heeft mij echt op een andere manier van denken/kijken gebracht, vooral zoals ik mijn zelfbeeld had. Elke dag ben ik hiermee bezig. Ik probeer zoveel mogelijk de positieve benadering erin te houden.”

Nicole de Ruiter

” Berlinde staat echt klaar voor iemand, denkt mee en past zich aan op de situatie. Door het coachtraject met Berlinde krijg je als cliënt steeds meer vertrouwen in jezelf. Ze is open op een prettige manier waardoor je snel op je gemak voelt bij Berlinde en spiegelend als het nodig is, maar wel vanuit de openheid en zonder oordeel. Berlinde is een echte inspiratiebron.”

 

Moniek, 30 jaar.
Berlinde heeft snel door wat voor een vlees ze in de kuip heeft en luistert/leest tussen de regels door. Ondanks dat ik het een behoorlijk intensief traject vond, is het wel fijn dat er snel flinke stappen gemaakt worden. 
Robbert, 34 jaar
Door de begeleiding heb ik geleerd de regie van mijn leven weer in eigen hand te nemen. Dit traject heeft mijn ogen geopend en mijn horizon en denken verbreed, doordat ik op een andere manier ben gaan denken en kijken. Vooral hoe ik keek naar mijn eigen zelfbeeld. Berlinde kan zich zeer goed in mijn persoonlijke situatie inleven, om je van hieruit een 180-graden draai te laten maken waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik ben echt positief verrast naar hoe je leert naar jezelf en je toekomst te kijken met de aangereikte methodes
Nathalie, 31 jaar
Berlinde is een bijzonder mens. Een echt 100% mens. Ik voelde me meteen veilig en vertrouwd om over mijn gevoelens te praten. Ze is heel hartelijk en neemt iedereen zonder enig oordeel serieus. Ze brengt een gezellige sfeer, maar je ziet ook dat ze van aanpakken is. Ze geeft mensen ook echt de ruimte om zelf met oplossingen te komen. Heel mooi hoe ze van de zijlijn meekijkt en tegelijkertijd een prachtige rol speelt in grootse veranderingen. Zonder dat ik het direct door had, is mijn leven volledig veranderd.
Ilona, 25 jaar

Berlinde als coach is een hand die jou door het duister meeneemt. Ieder coaching gesprek was alsof het letterlijk licht en duidelijk werd wanneer iets voor mij nog donker, eng en onduidelijk was. Dat veilige vertrouwde gevoel vind je niet zomaar in een coach. Dat is iets heel bijzonders.

Door haar coaching heb ik durven kiezen om 100% te gaan voor mijn bedrijf. Wie had gedacht dat ik in een jaar tijd een goed lopend marketingbureau met een fijn team op een toplocatie zou hebben

Lisa, 26 jaar

Dankzij dit traject kan ik wat gerichter zoeken. Ook mijn uiteindelijke doel is voor mij nu duidelijk met hulp van dit traject en de bijbehorende opdrachten. Ik heb nu een stappenplan om vanaf nu tot mijn uiteindelijke doel te komen.

Alles is nu wat meer geordend in mijn hoofd. Ik weet nu welke acties ik moet ondernemen. Dat geeft rust en energie om aan de slag te gaan.

De coaching heb ik als prettig ervaren. Het is fijn om aan de hand van opdrachten en de toelichting van Berlinde alles te kunnen ordenen en duidelijk te krijgen. Hier worstelde ik namelijk erg mee.

Karin, 29 jaar

Inzicht in (denk) patronen en bewustwording daarvan. De metafoor van mijzelf als buschauffeur met verschillende passagiers achterin spreekt me aan en doet iets met mij. Inzicht dat er naast het bange kind ook een superwoman in mij huist. Bewust van het feit dat ik een groot netwerk heb wat me kan helpen bij mijn wens om een keer in het buitenland te gaan werken.

Berlinde is een fijn en heel  toegankelijk persoon die de zaken op een net wat andere manier benaderd. Zaken ook concreet maakt. Ik heb het gevoel dat dit traject echt iets heeft toegevoegd als ik dit vergelijk met alles wat ik al gedaan heb. Je enthousiaste aanmoedigingen zijn fijn. 

Stel je voor…..

 • je kent je talent door en door, geen twijfels meer! Je krijgt je eigen persoonsprofiel en weet wat jou uniek maakt
 • je hebt een helder plan voor je loopbaan in een veranderende wereld, het kan echt!
 • je ervaart rust en focus nu je weet waar toe je in staat bent, wat je missie is en hoe je dit kan realiseren

We werken met bewezen theorieën, opdrachten, visualisaties, templates en  coaching die je doelen niet alleen waarmaken, maar ook nog eens overstijgen.

Je kunt wachten totdat het zichzelf een weg vind of je tijd en TALENT nuttig besteden en nu in actie komen. Het is aan jou!

Het Talent FUNdament is voor professionals zoals jij die:

 • Al een paar jaar werkzaam zijn, maar waarbij het gevoel overheerst dat dit nog niet de baan is die voor meer impact gaat zorgen of waarin jouw potentieel wordt benut. Time for a change.
 • Hun baan wel ok vinden want werk en privé zijn toch gescheiden (?), maar de twijfels blijven.
 • (Te) veel willen, maar vastlopen in ‘welke keuze wil ik dan echt?’
 • Zich afvragen of hun baan nog wel toekomst heeft met de huidige ontwikkelingen rondom Artificial Intelligence en wat kan ik dan nog meer? Tijd om jezelf eens goed onder de ‘loep’ te nemen!
 • Nu echt klaar zijn voor groei en een carrière stap, maar twijfelen want kan ik dat wel echt?
  Ook jij bent tot meer in staat. Er zijn al velen voor jou gegaan!
 • Zoeken naar een compleet persoonsprofiel en helder toekomstplan waardoor je ook echt in actie komt. Actie in de taxi!
 • Hun grote ambities nu gewoon willen realiseren.
 • No-nonsense maar wel gecommitteerd aan de slag willen met step by step opdrachten.
 • Blij worden van samen optrekken met  andere professionals om deze stappen te zetten naar die droombaan.

“20% ervaart een te hoge werkdruk. Dus des te belangrijker dat je doet wat bij je past en waar je energie van krijgt”

 

Ja, dit programma is geen standaard loopbaantraject.

→ In dit blended programma maken we jouw TALENTEN tastbaar, gieten we deze in een super concreet persoonlijkheidsprofiel en werken van daaruit naar een helder toekomstplan, waarin je ZIN krijgt om stappen in te zetten

→ Je komt in actie en bent gretig jezelf aan het onderzoeken, zodat je steeds meer vertrouwen hebt in wat jij te bieden hebt en zicht krijgt waar jij de meeste toegevoegde waarden biedt.

→ Jouw ‘talent en purpose’ staat centraal. Ook al zijn we met een groep, jij werkt aan je eigen opdrachten om te komen tot jouw toekomstplan.

Waar werk je aan?


Module 1. Je persoonlijke profiel in beeld

Je blauwdruk wordt gevormd door je kwaliteiten en talenten (sterktes), je waarden en drijfveren, je biografie, je wensen en interesses. Zij bepalen wie je in essentie bent, waar je voor staat, voor gaat en wat je wilt in je leven en werk.
Je blauwdruk is uniek voor jou en maakt je uniek: er is niemand die precies hetzelfde plaatje heeft als jij.

Je krijgt inzicht in onder andere:

 • Talentenonderzoek , inclusief Strengthsfinder® talententes
 • 360° feedback
 • Kernwaarden en Leefregels
 • Flow in je werk
 • Interesses en drijfveren

“Steeds meer ‘jonge’ mensen ervaren rusteloosheid en twijfel, maar ook vaak een gevoel van tekortschieten.”

 

Module 2. Focus door een toekomstplan

Vanuit je persoonlijke blauwdruk werk je een concreet idee uit naar een toekomstplan.
Door een stip op de horizon te visualiseren, te brainstormen over mogelijkheden en je persoonlijke randvoorwaarden in kaart te brengen.
Uiteindelijke bepaal je welke stappen nodig zijn uitgaande van je natuurlijke sterktes om je toekomstplan te realiseren.

Je brengt je richting in kaart en maakt het concreet door :

 • inzicht te krijgen in rollen en branches vanuit de brainstorm die we doen
 • een persoonlijke loopbaankoers vorm te geven op korte- en lange termijn
 • de ingrediënten te bepalen die  noodzakelijk zijn voor werkplezier en in je leven
 • visievorming  op je werk
 • jouw ideale werk- en privé balans vast te leggen

Het is tijd om all-in te gaan voor jouw droombaan.

 

Het talent fundament is speciaal voor jou als je met je talent meer wilt impact wilt maken, maar het gaat nu nog niet zoals jij dat wilt.
Je ervaart dat het een zoektocht is en je er zelf niet goed uit komt.
Je weet ook dat je met de juiste begeleiding veel verder komt dan nu.

Je wil leren hoe je jouw talent nou meer kan benutten en in welke context en rol jij het beste tot je recht komt.  Je verlangt naar een duidelijke stip op de horizon.

Het is tijd om daar nu helderheid in te krijgen. Stop met jezelf inhouden, kleiner maken of jezelf saboteren! Je krijgt niet wat je wil (en verdient!) als je niet in actie komt. Ik help je hierbij. Praktisch en in de actiestand. Vanuit zachte kracht, eenvoud en plezier. En daardoor dubbel zo effectief! We gaan nu keihard voor meer duidelijkheid over welke talenten je hebt en hoe je die in kan zetten voor een betere wereld. Samen. 

wat zit er nog meer in

 

Bewezen theorieën, templates en opdrachten.
Vanuit positieve psychologie, gedragswetenschap en bewezen loopbaanoefeningen

Visualisaties.
Een beeld zegt zoveel meer. Maak gebruik  van je beelden vermogen

Een online kickstart met de groep.
Een online groepssessie waar we kennismaken, je intentie uitspreekt, verwachtingen delen, het programma doorspreken en het einde visualiseren
 
Een 1-op-1 kickstart sessie.
Een 2 uur durende startsessie waarin we je testresultaten bespreken en je rode draad in je leven gaan onderzoeken

1 live brainstormsessie.
Een live sessie van 2-3 uur waarin jullie in kleine groepjes van 2-3 gaan brainstormen over mogelijke rollen en branches. Met elkaar het zaadje planten voor je toekomstplan.

4 online Mastermind calls.
Tijdens de mastermind calls werken we aan een thema zoals kernkwadranten, waarden c.q. drijfveren, jouw toegevoegde waarden (USP), je droombaan in beeld, je toekomstplan concretiseren en een actieplan voor de toekomst.

1 nazorg call.
Na deze twee maanden plannen we nog een call in om je voortgang te bespreken.

Whatsapp support.
24/7 support gedurende de twee maanden
Een boost van (zelf)vertrouwen en zelfkennis.
je ontdekt waartoe je in staat bent en hoe je doorgroeit naar de next level van je carriere.

YES, IK DOE MEE!

“Oké, Berlinde. Dit wil ik.
Hoe doe ik mee?”

STAP 1
Claim voor de investering van 1.500,- euro jouw plek in het Talent Fundament.
Wil je in 2 termijnen van 750,- euro betalen? Dat kan ook.

Voor bedrijven gelden andere prijzen.

STAP 2
Plan je 1-op-1 kick start moment met mij via de agenda in de mail, die je van mij ontvangt als je je hebt aangemeld.

STAP 3
Twee maanden lang gaan we aan de slag met de volgende thema’s.

*  Online Kick Start
* mastermind 1. kernkwaliteiten
* mastermind 2. kernwaarden
* live brainstorm
* mastermind 3. jouw ikigai
*  mastermind 4. je toekomstplan
*  Je actieplan en afsluiting
* nazorg call

En kun je er niet bij zijn? Geen punt, je kan de replay terugkijken.

STAP 4
Bereid je voor op het waarmaken van jouw ideale droombaan.

Start 17-5 tot en met 12-7.

Een boost van 8 weken naar een duurzaam toekomstloopbaan plan waarin jij  je talent met volle tevredenheid gaat benutten!

Let’s Getting started…Yeah!

Veelgestelde vragen

WAT GA IK LEREN EN WAT LEVERT HET ME OP?

Met het Talent FUNdament programma leer jij jouw loopbaan in een fundament te bouwen door een helder toekomstplan vanuit wie je bent, waarin jij het meeste waarden toevoegt en waarin jij (weer) FUN ervaart door jouw talent optimaal te benutten.
Je leert je talent niet alleen te begrijpen maar ook steeds meer te ervaren. Je krijgt focus en een ‘bezield’ plan. Je leert vanuit een plan stappen te zetten en zo koers te zetten om jezelf meer en meer te ontwikkelen in de ‘expert’ die je wilt zijn.

In 2 maanden tijd krijg je gegarandeerd meer inzicht over jezelf, je talent, je drijfveren en waarden, je kernkwaliteiten en een concreet toekomstplan die aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Na deze twee maanden heb je zin om stappen te zetten. Heb je meer vertrouwen gekregen in je eigen kunnen. En is de onrust weg.

waar en wanneer is het?

De live sessies vinden plaats in het groene huis, Hogeweg 11 in Zaltbommel. Het gaat op de 1-op-1 kickstart sessies,  live brainstormsessie  en de afsluitende sessie . De data worden bepaald bij inschrijving van minimaal 4 deelnemers.

De online calls vinden online plaats en worden om de 2/3 weken ingepland.

 Per persoon wordt een ‘nazorg’ call ingepland.

Verder is de whatsapp groep 24/7 bereikbaar.

Wat als ik er een keer niet bij aanwezig kan zijn?

Wil je het maximale eruit halen en live mee in de energie? Dan zeg ik JA. Maar je krijgt sowieso de replay na afloop, dus daar kun je dan induiken 🙂

Waarom deze prijs?

Dit programma is speciaal voor de professionals die ik spreek die wel met me willen werken, maar niet het 6 maanden groepstraject willen of kunnen betalen. Of die niet een half jaar konden committeren aan een programma. Of gewoon, voor die professionals die denken: ‘Ik wil eerst weten wat mijn talenten zijn en hoe ik die het beste kan inzetten Berlinde.’

Dit is de meest laagdrempelige manier om te profiteren van mijn begeleiding. Ik wil het toegankelijker maken voor een grotere groep. Zodat je je droombaan niet meer kan negeren. Hiermee zet jij de eerste stap en creëer je de beweging naar meer werkplezier en bovenal meer impact!

Gratis inspiratie

Gratis inspiratie? Schrijf je dan in voor de inspiratiemails over verschillende soorten talent, hoe je meer je talent kan benutten en ontwikkelen, verlangens, dromen realiseren, juiste keuzes maken en meer!

In het begeleiden van Young Professionals komt dit thema geregeld voorbij. Zeker als het gaat om het maken van keuzes.

We doen dan oefeningen om de keuzemogelijkheden te onderzoeken vanuit het hoofd maar ook met het gevoel.
Het moet namelijk allebei kloppen.
Je gevoel weet het.
Maar je hoofd wil het snappen.

Als dan tijdens de oefening een helder gevoel en gedachte komt ten aanzien van de keuze waarbij het gaat om stoppen, gebeurt er iets.
Dan komt er een gevoel van falen.

Hoe dat komt leg ik uit in dit blog.

9 november 2023

In het begeleiden van Young Professionals komt dit thema geregeld voorbij. Zeker als het gaat om het maken van keuzes.

We doen dan oefeningen om de keuzemogelijkheden te onderzoeken vanuit het hoofd maar ook met het gevoel.
Het moet namelijk allebei kloppen.
Je gevoel weet het.
Maar je hoofd wil het snappen.

Als dan tijdens de oefening een helder gevoel en gedachte komt ten aanzien van de keuze waarbij het gaat om stoppen, gebeurt er iets.
Dan komt er een gevoel van falen.

Hoe dat komt leg ik uit in dit blog.

23 juni 2022